Ga naar inhoud

Vormsel

Hoe onzeker de tijden ook zijn die we nu doormaken, toch blijven we hopen op uitzicht en toekomst. Zo krijgt uw twaalfjarige dochter/zoon de kans om volgend jaar het sacrament van het vormsel te ontvangen. We houden er sterk rekening mee dat onze vrijheid en mogelijkheden komend voorjaar nog beperkt gaan zijn. Vandaar zal de voorbereiding op het vormsel voor het grootste deel digitaal verlopen. Ook zo blijven wij verbonden met elkaar!

Mogen wij u vragen om uiterlijk tegen 14 december een seintje te geven of uw dochter/zoon al of niet het sacrament van het vormsel wenst te ontvangen. Dit door het digitale formulier: https://forms.gle/xVHDP6BBiVcpKts16 in te vullen.

Daarna ontvangt u van ons digitaal een eerste opdracht. Het wordt een kleine opdracht om wat licht te brengen voor mensen om je heen, in deze donkere dagen naar Kerstmis toe.

Hieronder vindt u de dagen en uren waarop in de pastorale Eenheid Heilige Vincent Rumbeke Vormselvieringen doorgaan in 2022.

  • Zaterdag 7 mei 10.30 uur in de kerk Sint-Petrus-en-Paulus Rumbeke: St.-Jozefsschool en Windekind
  • Zaterdag 7 mei 13.30 uur in de kerk Sint-Petrus-en-Paulus Rumbeke: Beitem
  • Zaterdag 7 mei 15.30 uur in de kerk Sint-Petrus-en-Paulus Rumbeke: Oekene
  • Zaterdag 7 mei 17.30 uur in de kerk Sint-Petrus-en-Paulus Rumbeke: Zilverberg
  • Zondag 9 mei 9.00 uur in de kerk Sint-Petrus-en-Paulus Rumbeke: De Verrekijker - Rumbeke
  • Zondag 9 mei 11.00 uur in de kerk Sint-Petrus-en-Paulus Rumbeke: De Vlieger - Rumbeke

Gelieve de bijdrage van 35 euro (inclusief fotoreportage vormsel) over te schrijven op rekening: P.E. H. Vincent - vormselwerking - BE81 7340 4558 1824 (mededeling: naam vormeling en school).

Later zal meegedeeld worden met hoeveel personen jullie in de viering kunnen aanwezig zijn (afhankelijk van de eventueel nog geldende coronamaatregelen).

Wij wensen u verder nog een warme tijd van verbondenheid toe. Zorg goed voor elkaar en voor de mensen om je heen.